Interesse in antieke wapens, uniformen, helmen en uitrustingsstukken of gewoon interesse in onder meer WO2? Kom dan naar de Friese Militaria Beurs. Dat wilt u dit jaar zeker niet missen temeer wij dit jaar maar 1 beurs gaan organiseren.Ons schietsportcentrum wordt wederom omgetoverd tot een prachtige handelsruimte voor verzamelaars. Op 25 september 2022 van 9.30 tot 14.00 bent u van harte welkom aan het Kalverdijkje 73.

Tevens zijn er een aantal voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog te bezichtigen.

Inmiddels zijn aan het assortiment toegevoegd:
-Zwartkruit wapens
- onklaargemaakte wapens
- Militaire/WO2 boeken
- Sabels/klewangen
- Helmen
- Uniformen
- Emblemen (zowel modern als antiek)
- Epauletten (zowel modern als antiek)
- Medailles
- Uitrustingsstukken
- Militair antiek
- Militaire zendapparatuur

De entree bedraagt wederom € 4,-. Kinderen tot 12 jaar gratis. Op de toegang is het bezoekersreglement van De Vrijheid - Leeuwarden van toepassing. Het reglement is hiernaast te vinden via de knop “beursreglement voor bezoekers”.

Bent u standhouder en wilt u bij ons op de beurs staan? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor standhouders is het reglement “beursreglement voor standhouders” van toepassing. Dat reglement vindt u via de knop "beursreglement voor standhouders".

In het sportcafé kan genoten worden van een goede kop koffie met een plak cake. Voor de lunch zal er een broodje kroket/frikandel worden geserveerd.

Het prijsbeleid is niet gewijzigd. Gewoon gezellig dus voor een redelijke prijs.

Er is geen pinautomaat aanwezig.

Wij zien u op 25 september 2022 vanaf 9.30 uur !

De organisatie.